dissabte, 30 de setembre del 2023

Marcadors carolingis (encàrrec)


Carolingian casualty markers (commission)
Peter Pig, 15mm

Aquesta és l'última entrega de l'exèrcit carolingi que em fou encomanat mesos enrere. Per tal d'arrodonir-ne la composició, se'm va demanar que hi pintés un total de 16 marcadors de baixes. Com podeu veure per la foto, es tracta de figures en posició estesa de la casa Peter Pig, que he muntat en imants rodons de 25 mm de diàmetre i 2 mm de gruix.

L'altra cosa que se'm va demanar és d'afegir-hi un cert nombre de figures muntades individualment en "mitges bases"; és a dir, en bases de 30 mm d'ample i 15 mm de fons, que és la meitat de les bases "normals" d'infanteria (quadrades de 30 mm). En dependència del reglament que utilitzi el client en cada ocasió, aquests marcadors podran servir d'escaramussadors, o bé per marcar visualment la progressiva reducció d'una unitat a mida que va rebent baixes.

En principi hi havia previst de fer-ne tretze però, com que em sobrava un soldat a cavall, n'hi he afegit una catorzena; aquesta darrera va muntada en una "mitja base" de cavalleria; és a dir, que fa 30mm d'ample i 20 mm de fons.