dilluns, 3 de juliol del 2023

Soldats genèrics per a Traveller TNE


Low TL soldiers for Traveller TNE
Irregular, 15mm

Aquells que estigueu familiaritzats amb el joc de rol Traveller en general, i amb la seva variant The New Era (TNE) en particular, potser ja sabreu que les aventures dels personatges tot sovint s'esdevindran en planetes amb un nivell de desenvolupament tecnològic molt inferior al seu.

Com que fins ara no disposava de figures per representar soldats d'aquests planetes comparativament endarrerits, vaig prendre la decisió de posar-hi solució utilitzant figures històriques d'alguna de les guerres mundials - com és el cas d'aquestes figures de la firma britànica Irregular, que originalment representaven soldats russos de la 1ª Guerra Mundial.

Les gorres de plat i els seus uniformes senzills semblaven d'allò més adient per a representar soldats genèrics, milicians, policies o allò que calgués per a les nostres aventures. M'he limitat a pintar-los de forma ben deiferent a la històrica, amb guerreres de color gris cel, pantalons blaus i espatlleres blau cel; eventuals abrics llargs han rebut un to més apujat de gris, i les decoracions de l'oficial són blanques en lloc de blau cel.

Com en d'altres ocasions que he pintat figures per a rol, les bases han estat pintades de negre (en aquest cas concret, de color "gris panzer" perquè les bótes ja eren negres) i posades sobre peanyes individuals de metacrilat transparent.