diumenge, 6 de juny del 2021

General otomà (III)


Ottoman General (III)
Wargamer.pl i Minifigs, 15mm

Aquí teniu el meu tercer general otomà. Cert és que el reglament Maurice, que estem jugant darrerament, només contempla una sola figura de general per bàndol, però els meus altres dos exèrcits del segle XVIII en gaudeixen tres; per la qual cosa he cregut prudent pintar-ne també tres d'otomans --doncs mai no se sap...

El general i el seu cavall són de la firma polonesa Wargamer.pl, mentre que l'abanderat és una figura de genísser de la coneguda Minifigs. La bandera ha estat elaborada per mi mateix al PC, a partir de diverses mostres trobades per Internet. El conjunt ha estat muntat damunt una base quadrada de 2,5 cm de costat, com acostumo a fer per a exèrcits d'aquest període.

Com ja havia comentat abans, els cavalls que Wargamer.pl sol subministrar són de plàstic; no em sembla pas malament, bo i el lleugerament inferior pes del conjunt. Només és qüestió d'acostumar-s'hi.

Nota 10/06/2023: Aquesta peça ha estat remodelada per adaptar-la millor als requeriments del reglament Maurice, com es pot veure en aquesta entrada.

1 comentari:

James Fisher ha dit...

Lovely command stand. Brilliant flag!
Regards, James