dijous, 2 de febrer del 2012

Un altre general espanyol


Yet another Spanish General!
Essex i Dixon, 15mm

Amb aquest ja he completat el mínim de tres generals necessari en qualsevol desplegament que impliqui espanyols de la Guerra de Successió, per bàsic que sigui. Un segon pas consistirà a proveir-me de missatgers (els anomenats runners, en anglès), a raó d'un per cada general. I també de coronels habilitats --és a dir, obligats a fer de brigadiers ad hoc per manca d'oficials superiors, cosa que passava tot sovint en enfrontaments de mida mitjana o petita. Sense oblidar de seguir incrementant els efectius d'infanteria i cavalleria, clar...

Igual com en cas del primer general, la figura principal és d'Essex i també es tracta d'una escultura d'una sola peça --cosa que ja em va bé, donat el met mètode habitual de pintar genet i cavall després d'haver-los enganxat. El porta-estendard és una airosa figura de Dixon, que ha estat pintada com a oficial d'infanteria. Pel que fa a la bandera, ha estat dissenyada per ordinador com els altres, lleugerament retocada amb pintura acríl·lica i després enganxada amb cola blanca a un filferro.

Nota 18/09/2023: Aquesta peça ha estat remodelada per adaptar-la millor als requeriments del reglament Maurice, com es pot veure en aquesta entrada.

1 comentari:

Ray Rousell ha dit...

Very nice and the flag looks cool too!!