dimecres, 27 d’octubre del 2010

Regiment de l'Àngel Custodi


Guardian Angel Mountain Fusiliers Regt.
Eureka i Roundway, 15mm

Aquesta és la segona tongada de Fusellers de Muntanya que pinto, després de la que us vaig mostrar en aquestes mateixes planes, poc abans de l'estiu (els Miquelets de la Ribera d'Ebre). Les figures han estat fabricades, amb tot detall i gran rigor històric per la firma australiana Eureka Miniatures, a partir de les descripcions i il·lustracions de Francesc Riart que jo mateix els vaig fer arribar. Com podeu veure, la sèrie comprèn 8 figures incloent oficial i cornaire, totes diferents i en positures de gran dinamisme.

La figura del porta-estandard no és d'Eureka sinó de la marca Roundway, distribuïda per Navwar. Es tractava d'un fuseller de línia que recarregava la seva arma, que per la positura resultava força adient per a ser transformat en abanderat. La seva mida és lleugerament inferior a les d'Eureka, però la diferència passa completament desapercebuda, així que hi fa molt bona combinació. O això em sembla, almenys...

Per acabar, només comentar que les figures han estat muntades sobre bases de fusta de 0,8mm de gruix, tallades a làser per la casa Litko Aerosystems. Aquestes bases són de 3 x 1,5cm, d'acord amb els estàndards del sistema de joc Principles of War, que he anat traslladant a tots els sistemes de joc amb què he jugat.

1 comentari:

Àlex ha dit...

Bona la transformació del fuseller amb abanderat!!, jo també en realitzo.Salut!!