dissabte, 6 d’agost del 2022

Secció de Heinkel He-51 (II)


Heinkel He-51 section (II)
Minairons, escala 1/144

Segueixo fent créixer la meva col·lecció d'avions a escala 1/144 de la Guerra d'Espanya, aquest cop amb una segona secció de caces feixistes Heinkel He-51. A diferència de la primera secció, composta per avions de metall de la casa Reviresco, els tres models d'avui són d'impressió 3D, de la meva marca Minairons.

No essent coneixedor en profunditat del periode ni disposant de guies fidedignes de pintura, he decidit de guiar-me tot just en l'aspecte de les diferents il·lustracions trobades per Internet, tot refiant l'elecció dels colors a la meva limitada experiència prèvia en aquesta mena de models. Com a resultat d'aquests assajos, tots tres avions tenen diferents esquemes cromàtics (bo i conservant certa aparença d'uniformitat, al meu modest entendre).

Així, un dels avions té una aplicació monocroma de 70.886 Gris verdós de Vallejo, mentre que els altres dos mostren un esquema tricolor, consistent en una base de 70.971 Gris verd pàl·lid amb amples taques irregulars i anguloses de dos colors contrastats: 70.823 Verd camuflatge de la Luftwaffe i 70.886 novament o 70.874 Terra seca. Pel que fa a les superfícies inferiors, hi he assajat dues alternatives diferents: 70.989 Gris cel i 70.906 Blau pàl·lid.

Pel que fa a les calcomanies, les escarapel·les són també de Minairons, mentre que els numerals i l'aspa de cua són de fabricació casolana. Crec que, al capdavall, aquests avions fan força millor fila que els de Reviresco!

2 comentaris:

Francesc ha dit...

Espero que no ataquin cara al sol

Soldadets ha dit...

Roïns i malvats com són, segur que ho fan :D