dissabte, 17 d’octubre del 2015

Centúria de milícia femenina


SCW Female Militia Company
Minairons, Irregular i Barcino, 20mm


Aquí podeu veure la unitat de milícia femenina de la Guerra Civil que acabo de muntar, emprant quasi exclusivament figures de la meva marca (Minairons), amb una figureta d'Irregular i una altra de Barcino per acabar de completar-la. L'hi he donat l'estructura d'una companyia migrada d'efectius, dividida en dues seccions (=platoons). No està ulteriorment subdividida en pelotons (=squads), a diferència de la secció de l'EPR que us vaig mostrar uns mesos enrere, per tal de simular la menor efectivitat de la cadena de comandament en una milícia irregular.

Seguint l'esquema de símbols ja emprat amb la infanteria abans esmentada, cada secció d'aquesta companyia femenina s'identifica per una petita franja de color a l'esquerra i al darrere de la base. La peanya de la líder de companyia incorpora tots dos colors.

Pel que fa a la pintura, he seguit la filosofia d'atorgar a les noies que vesteixen peces de roba militar els mateixos colors que aplicaria a l'exèrcit de pre-guerra, mentre que les que duen granota rebien un tractament més heterogeni: o bé els pintava la granota del mateix kaki que empraria a l'exèrcit republicà, o bé els hi aplicava un color blau, sorrenc o terròs propi de granotes civils. Anant al detall de les figures, anem a mostrar-les base per base:













No m'han sortit gaire bé, aquestes fotos. Acostumo a fer-les a l'exterior, per a equilibrar el flash amb la llum solar, però les condicions ambientals d'avui no eren gaire propícies per a treballar així. Amb poca llum natural, el flash ha dominat massa, donant a les fotos tons més freds i durs del que convindria. Disculpeu-me'n la poca traça.

3 comentaris:

Ray Rousell ha dit...

Excellent looking troops!

motokitta ha dit...

Super buenas como ya he comentado en wargames spain

Soldadets ha dit...

Gracias!! Las fotos son horrendas y el color les ha quedado muy crudo y contrastado, pero las figuritas al natural són monísimas :) (...¿estaré enamorado de ellas?)