dimarts, 13 de setembre del 2011

Cavalleria lleugera siracusana


Syracusian Light Horse
Metal Magic, Chariot i Essex, 15mm


Algun dia n'aprendré, de fer fotos...! Bé, la qüestió era -amb bones o males fotos- presentar-vos la cavalleria lleugera que tinc, enquadrada al meu exèrcit siracusà. Està majoritàriament format per figures de la desapareguda casa alemanya Metal Magic, actualment recuperada i distribuïda per l'anglesa Gladiator, mentre que els oficials són d'Essex i Chariot.

El conjunt està organitzat de forma que hom els pugui desplegar com a dues unitats separades, de dues bases cadascuna i amb el seu oficial corresponent; o bé com a una sola unitat de quatre bases, amb un oficial ben visible, gràcies a que el de cimera vermella resulta força més visible que el de casc traci.

Pel que fa als cavalls, són un veritable poti-poti de figures de diferents cases, triades pel seu aspecte més gràcil. N'hi ha sobretot de Chariot, però també d'una firma casolana anomenada Old Contemptibles -suposo que avui dia desapareguda- i de la mateixa Metal Magic. Cal destacar el fet poc habitual que l'oficial de Chariot (el de casc traci) i el seu cavall formen una única escultura. No és mala idea, tot i que particularment no m'acaba d'agradar.