dimecres, 14 de setembre del 2011

Assajant nous camins (2)


Starting to paint under commission

En aquest procés de reordenament de la meva vida quotidiana, a què ja havia fet referència uns dies enrere, crec arribat el moment de donar-vos a conèixer la segona fase a què al·ludia, que puc donar per encetada des d'ara mateix. Es tracta de començar a pintar figures per encàrrec. A hores d'ara ja he finalitzat una primera comanda, per compte d'un client de la botiga online ValkyGames, consistent en una companyia de fusellers britànica de 2ª GM, muntada segons els patrons de Flames of War. No disposo encara d'un espai web que allotgi aquesta activitat, així que de moment n'he penjat les fotografies aquí, com podeu veure tot seguit.


Per tal d'economitzar al màxim, el client va demanar un treball molt bàsic, a base de colors plans si calia; la decoració de les bases ja l'assumiria ell mateix. Vaig optar per un esquema molt senzill, de mínims, però sense aplicar colors totalment plans: imprimació amb aerosol gris, capa base (amb acrílics sempre), rentat per donar ombres i envernissat mat en spray. Atesa la voluntat del client de muntar-se ell mateix les bases, he fixat les figures de forma provisional amb Blue Tac, per tal de facilitar el seu transport.


1ª secció


Detall del comandament de la 1ª secció


2ª secció


Esquadres d'armes (PIAT i fusells AT)


Secció de morters


Grup de comandament


Detall del Big Boss


Quarter general / objectiu

Estic encara enllestint un quadre de tarifes definitiu, que penjaré adientment per a consulta (reitero que no sé encara d'on: si d'aquest bloc o del webzine que porto, www.wargames.cat). Per a qualsevol consulta sobre la matèria, no dubteu a consultar-m'ho directament, o adreceu-vos a ValkyGames si sou de l'àrea de Tarragona.