dilluns, 5 d’agost del 2019

Regiment d'Inf. Ciutat de Barcelona


WSS Barcelona City Catalan I.R.
Dixon, Warrior, Essex i Roundway, 15mm

Em complau mostrar-vos avui el resultat d'adaptar un altre dels meus regiments de la Guerra de Successió Espanyola al reglament Beneath the Lily Banners (és a dir, duplicar els seus efectius inicials de 9 a 18 figures). En aquesta ocasió, la unitat va ser reformada el 18 de Febrer del 2016, però aquesta setmana l'hi he canviat la bandera original (que era pintada) amb aquesta altra dissenyada per ordinador.

En aquesta ocasió, es tracta del Regiment d'Infanteria de la Ciutat de Barcelona (o, simplement, "Regiment de la Ciutat"). Les 9 figures originals són totes les que en composen la primera fila, que estan en posicions dinàmiques de dispar o càrrega; així doncs, només m'ha calgut afegir-hi una segona fila de figures marxant al pas, totes de Dixon excepte el sergent de l'extrem, que és de Roundway com de costum. A primera fila hi ha també un fuseller d'Essex i un altre de Warrior.

Val a dir que l'aspecte d'aquesta unitat em resulta força agradós, potser perquè els seus uniformes vermells amb vores grogues se surt força de l'habitual en aquest exèrcit, que és essencialment dominat pel color blau marí.

Com de costum també, les figures han estat emplaçades en bases de 3 x 1,5 cm, a raó de tres figures per base --cosa que vindria a representar la meitat d'una base convencional de BLB. Crec que es tracta d'una distribució prou prèctica i flexible, que en cas de necessitat pot ser adaptada a molts d'altres reglaments de joc sense gaire maldecaps.