diumenge, 23 d’octubre del 2011

Reg. d'Inf. La Marine


"La Marine" Inf. Reg. 1705-1715
Essex, Roundway i Black Hat, 15mm


L'article d'avui us mostra una altra de les conseqüències positives que ha tingut abandonar el meu antic Projecte 11 Setembre 1714 en favor de la Imagi-nació Defiant Principality: Una bona pila de soldadets pintats per al projecte cancel·lat han pogut ser ràpidament reconvertits en un nou regiment borbònic per a Beneath the Lily Banners, ja de 18 figures com prescriu el reglament en lloc de 9, i sense cap altra feina suplementària que canviar-ne les bases i afegir-hi un porta-estendard i un sergent.

S'hi poden observar unes quantes diferències en comparació als altres regiments borbònics fins ara pintats: la primera, la composició i origen de les figures és diferent. En aquesta unitat hi predominen les figures d'Essex combinades amb d'altres de Roundway, a més del grup de comandament, que és de Black Hat; mentre que fins ara hi havia estat fent servir sobretot miniatures de Minifgs i Roundway. La segona, la manca de baionetes a la major part de les figures.

I la tercera és el mètode de pintura, que presenta diferències substancials respecte a l'utilitzat per a d'altres regiments. En aquest conjunt no hi ha hagut cap aplicació de pinzells secs, i l'ombrejat s'hi ha fet exclusivament a base de pàtines fosques de Vallejo, sense les mescles amb pintura que acostumo fer amb les figures de col·lecció pròpia. Tot i així, constato amb alleujament que l'efecte de conjunt apenes presenta visualment cap diferència amb els altres. Anem bé: endavat, doncs!

3 comentaris:

Ray Rousell ha dit...

A very, very nice looking unit, very well painted!!

Soldadets ha dit...

Glad you like it, Ray!

Anònim ha dit...

Felicitats pel bloc desde Girona! Fa temps que el segueixo especialment el projecte del 1714, de fet arrel del bloc m'he animat a començar a fer les meves unitats en 28mm, a veure si tindré prou temps i paciència.
Et deixo l'enllaç al nostre grup de recreació per si et fa gràcia fer-hi una ullada.
http://amicsgironanapoleonica.blogspot.com/
Salut!

jordi