dimecres, 4 de maig de 2011

Stylish Blogger Award

> Poc que m'ho pensava, que un dia algú em faria mereixedor d'una nominació així!

Bé, sembla que això dels Stylish Blogger Awards funciona com una cadena, doncs va lligada a l'acompliment de 4 condicions per part del nominat, que són aquestes:
  • Agrair públicament i enllaçar la persona que t'ha concedit la nominació.
  • Explicar set coses de tu mateix.
  • Seleccionar entre 10 i 15 blogs que en la teva opinió també haurien de ser nominats.
  • Contactar aquests blocaires i assabentar-los de la seva nominació.
Doncs anem a gestionar el nostre acompliment:

1. Agraeixo sincerament a El Senyor Verd (http://elsenyorverd.blogspot.com/) la distinció que m'ha concedit; espero que em segueixi llegint per força temps!

2. - Visc en un poblet de no més de 750 habitants anomenat Les Cabanyes, que està literalment envoltat per un veritable oceà de vinyes. Aquest és el meu paisatge, el del Penedès!
- La meva meravellosa dona i jo compartim una antiga tradició, que es remunta a quan festejàvem de jovenets. Cada divendres a la nit hi ha una ampolla de cava a taula per sopar, i ningú s'alça de taula fins que l'ampolla és buida!!
- Em considero modestament un patriota, un republicà a la vella usança i provo infatigablement a comportar-me com un genuí lliurepensador -sense massa èxit, però.
- Només tinc 50 anys, i cada dia que passa em vaig fent més jove! :D
- La meva principal passió és el pintat de figures; de tant en tant, me'n recordo de jugar-hi! I en segon terme, viatjar. M'ho passo força bé planejant les meves rutes. I els llibres també, gairebé qualsevol mena de llibres -tot i que confesso que cada dia em decanto més per la novel·la, tant que pràcticament ha eclipsat les altres formes de literatura.
- TV? puecsssss...
- La meva dona sol dir que soc com un lloro. Això és degut a que, quan soc fora del país, no puc evitar parar atenció a què i com parla la gent al meu voltant (fins i tot quan en desconec l'idioma), pel simple plaer d'endevinar quina llengua parlen, establir paral·lelismes amb llengües conegudes i assajar d'entendre'n fragments, o per a memoritzar i repetir llurs particulars cantarelles i modismes.

3. Jo potser premiaria aquests blocs:
http://oci-ilerget.blogspot.com/
http://elsenyorverd.blogspot.com/
http://latrompadenyarla.blogspot.com/
http://jocsvexillum.blogspot.com/
http://juguemelsdivendres.blogspot.com/
http://mirosgames.blogspot.com/
http://syldavianchronicle.blogspot.com/
http://konigundkaiser.blogspot.com/
http://escenografiaepsilon.blogspot.com/
http://18thcenturysojourn.blogspot.com/
http://nba-sywtemplates.blogspot.com/

4. Doncs això, que els ho estic fent saber! ...però no em feu córrer, eh?