diumenge, 7 de febrer del 2021

Infanteria provincial otomana (IV)


Ottoman provincial infantry (IV)
Legio Heroica i Wargamer.pl, 15mm

Us porto avui encara un altre regiment d'infanteria provincial otomana, construït amb una mescla de figures de la marca italiana Legio Heroica i la polonesa Wargamer.pl com de costum. Tot seguint també una pràctica habitual, es composa d'un grup de comandament de tres figures, mitja dotzena de fusellers disparant en primera línia, i vuit fusellers més al darrere en actitud d'avançar, acompanyats d'un sergent.

Aquesta vegada he trencat una mica la meva pauta habitual de pintar-los amb guerrera vermella i pantalons, faixa i plomes del barret a conjunt amb el color de la bandera. En canvi, aquest cop els he donat guerrera de color 70.841 Andrea Blue, que al meu parer s'assembla molt al blau d'Esmirna dels uniformes geníssers, per tal de fer-ne una primera provatura --doncs el meu proper projecte serà fer un regiment de geníssers.

Com sempre amb aquest període, les figures han estat muntades en sis bases de 3 x 1,5 cm; aquestes són de fusta i porten un imant a sota, que fa de molta ajuda a l'hora de transportar i guardar les miniatures.

Aquí teniu una imatge ampliada de la bandera, que permet de discernir-ne els detalls, combinant una creu cristiana ortodoxa, una mitja lluna i una àguila o falcó al mig.

Nota 12/12/2023: Aquesta unitat ha estat remodelada amb l'addició d'un sergent, amb la intenció d'incrementar-ne l'ample frontal sense haver de pintar 6 figures més, com es pot veure en aquesta entrada.

1 comentari:

James Fisher ha dit...

These look great. It's a lovely shade of blue for the majority of the coats, but I like that you have mixed them with other colours and figure poses.
Regards, James