diumenge, 23 d’abril del 2017

Personatges de Ciència-ficció (II)


Sci-Fi non-player characters for Traveller : TNE
Khurasan, Ground Zero games, Rebel Minis i Peter Pig, 15mm

Aquest article representa la continuació del que vaig escriure la setmana passada, referit a la meva col·lecció de miniatures per al joc de rol Traveller : The New Era. Si en aquella ocasió us mostrava fotografies dels nostres PJs (=personatges de jugador), avui us en volia mostrar dels PNJs o personatges no de jugador de la nostra companyia. Un PNJ (NPC en anglès) és aquell personatge de rol que no és interpretat per un jugador determinat del grup, sinó pel director de joc (o per jugadors afegits ocasionalment al grup).

La tripulació de la nostra aventura consta d'una vintena de PNJs, a més del personatge de cadascun dels jugadors; no tots aquests personatges "gregaris" tenen figureta pròpia, sinó només aquells més significats o amb relació més estreta amb els PJs. Com era d'esperar, el seu abillament observa els mateixos trets generals ja apuntats a l'article anterior: o bé roba informal dominada pel color 70.903 Intermediate Blue de Vallejo, o un vestit ajustat de teixit tecnològic (body sleeve) de color 70.964 Field Blue.

Els seus vestits de buit segueixen també la pauta ja comentada a l'article anterior, dominada per la necessitat d'atorgar-los-hi alta visibilitat en la foscor de l'espai exterior: així doncs, el color dominant és 70.911 Light Orange amb aplics del groc 70.915 Deep Yellow i equips de suport vital, cascs, fundes d'arma, etc. de color blanc.

Algunes figures han sofert lleugeres modificacions, ja sigui per homogeneitzar-ne l'equipament o (en el cas concret de la figura femenina de l'esquerra) per donar-l'hi el mateix aspecte amb una roba i l'altra. En fi, dóno per conclòs l'article amb una foto de grup de la nostra intrèpida tripulació, amb els seus flamants vestits de buit!