divendres, 4 de maig de 2012

Cavalleria de Felip d'Anjou


Philip d'Anjou's Cavalry 1705-1714
(own & purchased figures)

Dixon i Essex, 15mm


La unitat que avui us presento forma part del mateix lot de figures que vaig comprar de segona mà per eBay, de les quals ja us n'havia mostrat un primer exemple en aquest article previ. Originalment, el lot constava de mitja dotzena de genets iguals, tots ells de la firma Dixon. Per poder completar un regiment de dos esquadrons, totalitzant 8 figures, vaig optar per descartar una de les 6 figures comprades, i afegir un grup de comandament a les restants. Per a aquesta funció, vaig escollir dues figures d'Essex (oficial i corneta) i una de Dixon (porta-estendard).

Les figures del lot original només van ser retocades lleugerament: estaven ombrejades amb alguna mena de pàtina (potser Army Painter o un producte similar), sense cap treball posterior d'il·luminació, així que els vaig retocar les casaques amb gris cel de Vallejo (cosa que facilitaria la seva semblança a les 3 figures addicionals abans esmentades). Vaig aplicar un retoc similar a les superfícies de pell nua i els guarniments del cavall, i vaig repintar vermelles les escarapeles dels barrets. Pel que fa a les 3 figures suplementàries, van ser pintades de forma que s'assemblessin al màxim a les pre-existents. El mètode seguit va consistir en pintar-les completament amb colors plans, aplicar-hi després una mescla de pàtines negra i bruna de Vallejo i finalment il·luminar-les amb els mateixos tons dels colors base.

Tal com acostumo fer darrerament, l'estendard ha estat dissenyat per ordinador, impresa sobre paper ordinari amb una impresora domèstica i retocada amb pintures acríliques. Pels colors i vius de l'uniforme, aquests soldadets podrien prou bé representar el Regimiento Ríos de cavalleria de Felip V.

5 comentaris:

Ray Rousell ha dit...

Great looking figures, a nice flag too!

Phil ha dit...

Great unit! Nicely done...and a nice blog, too! I'll come back!

Soldadets ha dit...

Thanks for your appreciations, guys. I'm doing my best to appropriately take my photos --although these evidently could be improved :S

Erwin ha dit...

Como siempre geniales.

por cierto, te he concedido un premio Liebster

Soldadets ha dit...

¡Gracias por el elogio! :)

Euhh... ¿y esto del premio Liebster? ...me pillas de sorpresa, ¿en qué consiste?