dijous, 15 d’octubre del 2009

Secció de Mehal·la marroquina


Moroccan Mehalla Platoon
HPC/Bandera, Barcino i Irregular Miniatures, 20mm

Us presento aquí una altra unitat del meu exèrcit feixista de Guerra d'Espanya en 20mm. Es tracta d'una secció d'infanteria marroquina pertanyent a l'anomenada Mehal·la, un cos de tropa nominalment subjecte al Soldà del Marroc, però finançat per Espanya i a la pràctica subordinat a l'exèrcit espanyol -tot i que no en formava part. A diferència dels Regulars, doncs, la Mehal·la era comandada per oficials marroquins, si bé comptava amb l'assessorament d'oficials espanyols.

La unitat ha estat muntada majoritàriament amb figures de HPC/Bandera Miniatures, amb alguns elements de la casa catalana Barcino Miniatures. L'oficial i el porta-estendard són d'Irregular Miniatures. Han estat pintats amb la mateixa paleta de colors de la casa Vallejo que faig servir per a la Legió: una mescla de 967-Verd Oliva i 971-Verd Gris per als pantalons, i 971-Verd Gris per a les camises, amb alguna en 819-Arena Iraquiana. Els turbans han estat pintats en 886-Gris Oliva o 819-Arena Iraquiana. Per la seva banda, la gel·laba vestida per l'oficial porta per base el color 847-Arena Obscura.

Com la resta d'aquest exèrcit meu, aquesta unitat ha estat organitzada damunt bases de fusta de balsa compatibles amb FOW, de la casa Litko Aerosystems, seguint la pauta donada al suplement de FOW "España en Llamas".


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molts ferms, si senyor,les figures de Bandera lo millor en 20mm per guerra civil.


salut,

Magí

Soldadets ha dit...

Sí, són les més "wapotes" de totes.

I dels "Mosques" que acabo de penajr avui, què me'n dius, eh?

Anònim ha dit...

Canela en rama, molt macos. Una cosa, la punxa de la hèlice en blanc? sempre l'havia vist fosca, suposo que deu ser correcte també?

Salut,

Magí

el_frances ha dit...

Estupendas ! La guerra civil me apasiona tambien. He pintado varias tropas (figurinas Irregular) y he puesto fotos en mi blog. (Lo siento pero no hablo catalan... en Francia solo se estudia el castellano;)

Soldadets ha dit...

Ah, y cuál es tu blog?

...así te lo critico yo también ;)

el frances ha dit...

http://el-frances.over-blog.com

;)