diumenge, 28 de febrer del 2010

Infanteria Sindar


Sindar Infantry
Hobby Products i [?], 15mm


Us volia mostrar en aquestes fotos la primera mostra d'una col·lecció que només esporàdicament vaig incrementant amb noves figures, doncs és producte més de la curiositat que de cap finalitat pràctica. Es tracta d'una companyia d'infanteria èlfica de 15mm, formada a parts més o menys iguals amb figures de la reconeguda (i malauradament desapareguda) firma alemanya Hobby Products i unes altres que són d'origen desconegut per mi -les vaig comprar per eBay, i no en sé el fabricant. Tot i que unes i altres figures són força boniques i ben detallades, no acaben de ser compatibles per mides i proporcions, i no sé si me n'he acabat de sortir a l'hora de combinar-les en una mateixa unitat. D'altra banda, potser paga la pena remarcar que la combinació de colors de les seves vestidures i de llur estendard pretén suggerir la seva filiació sindar (=elfs grisos), mentre que el símbol de l'estel de quatre puntes a la bandera faria licit identificar-los com a soldats d'Elrond, senyor d'Imladris/Rivendel -o de l'últim Gran Rei de l'Oest, Gil-Galad, si els suposem d'una època més antiga.

Nota a posteriori: les figures d'origen desconegut són de l'antiga casa Grenadier, quins motlles són avui dia propietat de Mirliton.

1 comentari:

Soldadets ha dit...

Ja he averiguat l'origen de les figures desconegudes. Ho vaig anar a preguntar ahir al TMP, i aquesta és la resposta: http://theminiaturespage.com/boards/msg.mv?id=192458

Són figures de l'antiga Grenadier. Els motlles són ara de la italiana Mirliton, i se n'espera la producció un dia o altre.