diumenge, 29 de març del 2009

Ens posem en marxa

KV-1 SAquest és un nou, enèsim intent de rellançar un vell projecte, consistent en muntar un espai web on mostrar la meva modesta col·lecció de miniatures de wargame i rol, acumulada en més d'una dècada de dedicació. Altres intents anteriors han basculat al voltant d'un espai web més convencional, que durant un temps va tenir el nom de domini www.soldadets.com i que actualment encara és hostatjat a www.soldadets.arrakis.es. Durant les properes setmanes (o mesos potser) miraré d'anar transferint-ne els continguts a aquest nou espai -si més no, tots aquells continguts relatius a la meva col·lecció particular. Això darrer, ho dic perquè de moment segueixo sense saber què fer amb les fotografies de miniatures pintades per encàrrec de terceres persones... Espero que aquest nou intent, substentat a parts iguals per Blogger i els àlbums web de Picasa, m'acabi funcionant...

5 comentaris:

David ha dit...

vinc rebotat de wargames.cat
anims amb el teu projecte! si necesites res de disseny gràfic o una mica de css xiula!

Soldadets ha dit...

Ei David! Gràcies pels ànims, a veure si aquest cop me'n surto!

Magí ha dit...

Bones, sempre és un plaer per la vista, poguer veure les teves minis, endavant per la iniciativa.

Magí

Soldadets ha dit...

Ei, Magí! Ja has vist els requetés que he penjat?

Per cert, que un dia he de quedar amb la vostra penya tarragonina; ¿no t'ha comentat res el Toni de la campanya Operation Bagration que han publicat els de FOW?

Magí ha dit...

Molt ferms aquests requetés.
Si, ja estic al corrent de lo de la campanya Bagration, sembla interesant, pero de moment ho deixem aparcat, masses coses... i massa poc temps... :)

quan vulguis quedem, salut,

Magí