dissabte, 4 de juny de 2016

Regiment d'Inf. de Santa Eulàlia


"Santa Eulàlia" Inf. Reg. 1713-1714
Black Hat, Dixon, Essex, Minifigs i Roundway, 15mm

He de reconèixer que és difícil imaginar una unitat de tan poques figures amb tanta varietat de marques! En fi, cadascú té les seves dèries, i una de les meves és intentar combinar figures de diferents fabricants, tant com em sigui possible. De vegades l'encerto, d'altres cops no. Em sembla que en aquesta ocasió la tria no ha estat desencertada.

El regiment era originalment de 9 figures, amb proporció majoritària de Dixon; però en ampliar-la a 18 figures per adaptar-la al reglament Beneath the Lily Banners, la balança ha quedat decantada vers Essex, que composa quasi tota la segona fila i un parell de figures de la primera. A l'esquerra de la foto de baix es pot veure la figura de Black Hat pintada com un sergent.

Com en ocasions anteriors, he aprofitat l'avinentesa per substituir l'antiga bandera, que era sencerament pintada a pinzell damunt un rectangle de paper d'estany, per una bandera nova de paper dibuixada per ordinador, impresa amb impresora domèstica i (només lleugerament) retocada a pinzell --sobretot les decoracions daurades i el rerefons del drap (que ha estat repintat per amagar les granulacions de la tinta d'impresora, que en groc són molt visibles).

Nota: aquest article en completa i substitueix un d'anterior (23 d'Abril del 2009).

1 comentari:

Ray Rousell ha dit...

An excellent looking unit, love the flag as well.