dimecres, 22 de maig de 2013

Regiment d'Inf. Nª Sª de la Concepció


"Our Lady of Conception" Inf. Reg. 1713-1714
Dixon, Roundway i Warrior, 15mm


Ja en fa tres anys, de quan vaig penjar en aquest blog un article dedicat al regiment Nostra Senyora de la Concepció, també conegut com a Regiment Villarroel. Com totes les meves unitats, aquest regiment estava inicialment muntat per a Principles of War, en 3 bases de 3 figures cadascuna. En adoptar el sistema de joc Beneath the Lily Banners, m'he vist forçat a anar doblant la mida de totes les meves forces d'infanteria, de 9 a 18 figures --cosa que, d'altra banda, resulta una notable millora estètica; o això em sembla.

Així que ara li ha arribat el torn al nostre estimat Regiment Villarroel... La duplicació s'ha fet en base a 8 figures de Dixon i una de Roundway --el sergent, com sempre. Com que dues de les bases formaran part de la segona fila, hi he disposat tot de figures en posició de marxa, que donaran al conjunt una impressió global d'uniformitat. En canvi, la base destinada a primera fila mostra positures força més variades, donant-hi així un bri de dinamisme.

A la foto de la dreta podeu copsar l'aspecte del regiment, un cop les dues fornades de figures han estat reunides. Totes les figures de primera fila són de Dixon menys l'abanderat. Semblantment passa amb les de segona fila, on només el sergent abans esmentat i un fuseller de Warrior hi aporten una mica de variació.

Val a dir que he aprofitat l'avinentesa per substituir la bandera original, que era pintada sobre paper d'alumini (d'aquell que revesteix el coll de les ampolles de vi o cava), per una altra de feta amb ordinador i impressora domèstica (retocada a pinzell abans d'enganxar-la al pal). Hi haurà qui em recriminarà la substitució, però crec sincerament que la utilització de banderes de paper comporta un munt d'avantatges.

Nota: aquest article completa i substitueix un d'anterior (9 d'Abril de 2010).

4 comentaris:

Ray Rousell ha dit...

Very nice indeed. When I clicked the first pic for a closer look, another unit shows up??

Soldadets ha dit...

Apologies, already solved!!!

Phil ha dit...

Very nice looking regiment, great colors and great work!
Phil.

Soldadets ha dit...

Thanks Phil, as a matter of fact Dixon minis are IMHO easy and fun to paint --not that difficult to obtain great results with a just decent work!