dissabte, 14 de juliol de 2012

Reials Guàrdies Catalanes


Royal Catalan Guards 1706-1713
(Our Lady of Rosary Inf. Reg. 1713-1714)

Blue Moon, Minifigs, Black Hat, Dixon, Roundway i Warrior, 15mm


Ja tinc un altre regiment català adaptat a les dimensions requerides pel reglament Beneath the Lily Banners, que són de 18 figures en lloc de les 9 originals. Es tracta de les Reials Guàrdies Catalanes, que ja van ser objecte d'un primer article de Febrer de 2011.

En aquesta ocasió m'ha calgut afegir-hi 2 bases de figures de segona fila en actitud de marxa, i 1 base de primera fila en positures més dinàmiques. Pel que fa a les figures de segona fila, la major part és de Blue Moon, alternats amb un parell de soldadets de Minifigs; mentre que el sergent amb alabarda és de Roundway.

Pel que fa a la base addicional de primera fila, les dues figures de fusellers són de Minifigs i la de granader és de Dixon. He de reconèixer que la combinació de figures de 6 marques diferents en un mateix regiment de només 18 figures sembla una aposta molt arriscada, però em sembla que en aquesta ocasió el resultat ha estat prou bo --bo i que s'ha de tenir en compte que hi ha calgut incrementar artificiosament l'alçada de les figures de talla més petita (com Dixon o Black Hat), per tal de compensar les diferències d'alçada.

Per acabar, només recordar que l'article antic sobre aquest regiment es pot llegir aquí. Com ja vaig anunciar temps enrere, no esborraré pas els articles antics, per preservar-ne la informació; però sí que romandran "en segona línia", privats de tota etiqueta, de mena que només restin mútuament enllaçats amb els seus substituts.

Nota: aquest article completa i substitueix un d'anterior (22 de Febrer de 2011).

6 comentaris:

Fire at Will ha dit...

Very nice

Ray Rousell ha dit...

Love the uniform, my favourite units that you've painted so far!!

Soldadets ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Soldadets ha dit...

Thanks for your kind appreciation, Sirs ;)

This unit was previously reviewed some months ago (http://soldadets.blogspot.com/2011/02/reials-guardies-catalanes.html), but at that time it was sized as for Principles of War. That is, 3 stands of 3 figures each.

Now that I've doubled its size to match Beneath the Lily Banners requirements, I've thought it nice to review the Regiment again with fresh new pictures.

Combining miniatures from up to 6 different makes uses to be a highly risky job. However I sense this time I've managed to obtain quite a nice, dynamic, brave-looking unit thanks to such mixing.

ludoredguard ha dit...

très joli rendu surtout pour du 15mm

abdul666 ha dit...

Strikingly pleasant uniform and great looking table-top unit!